Rum på Svettpärlan

Lilla matsalen

I lilla matsalen finns det 19 lampor, fem kuddar, 26 stolar, två soffor, åtta blommor, två TV, nio bord, sju pallar, två soptunnor, sju ljus, tre pennvurkar, tre pennvässare, en klocka, två pappersrullar och ett kök. Frukosten på morgonen är i lilla matsalen och fritids är där sista timmen.

Av Noah och Melvin 🤓🤓🤑🤑🤖🤖👽👽⚽️⚽️🍫🏒

image image

 

 

 

 

 

 

Biblioteket

På vår skola har vi två bibliotek ett på plan två och ett på plan tre. Det finns en bokhylla med lättlästa böcker och en hylla med böcker där det finns mer text. Vi får låna böcker. När vi läst ut böckerna lämnar vi tillbaka böckerna så andra också får läsa dem.

Av Eliza och Natalia Z

image image

 

 

 

 

 

 

 

Grupprum

I korridoren där ettor, tvåor, treor, fyror och femmor har sina klassrum finns det också grupprum. Där kan man vara om man vill vara lite ensam så att man inte blir störd men man kan sitta med kompisar där också.

Av Liv och Ida

image

Bildsalen och pysselrummet

Det finns många olika rum på vår skola. Vi ska visa två av dem: bildsalen och pyssel-rummet. I bildsalen så har vi bild. Nu kommer bilder från bildsalen:

image

I pysselrummet brukar vi pyssla på fritids. Nu kommer bilder från pysselrummet:

image

Av Axel och Filip

 

 

 

 

 

 

NO-salen

Där är det 17 stolar och fyra bord och det hänger planeter i taket i rätt ordning. Där finns också en fläkt och 22 skåp.

Vi tycker det känns lite LÄSKIGT där!!!!!😬😬😬😬😱❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

Av Noah och Melvin image