Vi i media

Vi i vår klass gillar att dela med oss av det vi gör och lär oss. Vi lägger ut mycket av det vi gör på bloggen och vi har också varit med i media flera gånger. Så här såg det ut i vår lokaltidning BLT när vi lanserade vårt e-bibliotek svettparlebibblan.se i december 2014:
image

image

I november 2015 deltog vi med tre lag i Karlskronakretsens Bästa trean. Det gick så bra så att vi hamnade i tidningen igen:
image
Den bilden var publicerad i tidningarna BLT och Sydöstran.

När vi gjorde vår planetpromenad i Tema Rymden i december 2015, kom BLT återigen på besök och gjorde ett reportage. Den gången såg det ut så här i tidningen:
image

När våra tre pingislag kom bland de fyra bästa i Karlskronakretsens Bästa trean, kvalificerade de sig till distriktsfinalen den 19 februari. Det gick jättebra även den gången och dagen efter fanns den här bilden i våra lokaltidningar BLT och Sydöstran:
image

I samband med vårt STOPP-projekt, som du kan läsa mer om här, gjorde vi affischer med råd till andra barn och ungdomar. Dessa fick vi hänga upp på Stadsbiblioteket och medan vi gjorde det kom BLT dit och gjorde reportage om oss. Det kan du läsa om du klickar på bilden nedan: